Novi Teosyal RHA dermalni fileri

Dugotrajni fileri koji se kreću s pokretima Vašeg lica

Promo cijena! Saznajte više

Postavite pitanje našim stručnjacima

OPERACIJA SKRAĆENJA PRSTIJU STOPALA

Operacije skraćenja prstiju stopala

Poliklinika Ribnjak Centar jedinstvena je po ovoj usluzi zahvata na prstima stopala. Zahvaljujući svakodnevnom, zajedničkom radu specijalista plastične kirurgije te ortopedije, možemo vam ponuditi funkcijske ali i estetske zahvate na stopalu.

Ovdje do punog izražaja dolazi iskustvo specijaliste ortopeda, sa užim područjem djelovanja kirurgija stopala. Obzirom na složenost građe stopala, potreban je studiozan pristup koji ne dopušta odstupanja u tako malom operativnom području.

Posebno se tu ističe kauzistika krivog palca stopala tj. hallux valgus deformacija koja je relativno učestala pojava u našem društvu. Većinom se javlja u žena, u početku su prisutni bolovi stopala, a potom i deformacija palca koja predstavlja estetsko naruženje!

Radio Frekventna High definition Liposukcija

liposukcijaPojam liposukcije kao metode kojom se odstranjuje višak masnog tkiva, danas se uvelike promijenio. Postoji nemali broj uređaja koji koriste ultrazvučnu i lasersku metodu tretiranja naslaga masnog tkiva.

Tu rezultati doista mogu biti brzo vidljivi, no, treba upozoriti i na moguću pojavu oštećenja tkiva uslijed povišene temperature koju ti uređaji stvaraju.

Poliklinika Ribnjak Centar predstavlja vam Soft Lipomodel T za radiofrekventnu „high definition“ liposukciju.

Radi se o suvremenom proizvodu renomiranog proizvođača, jedinstvenog po svojoj tehnologiji. Ova metoda liposukcije dokazala se nebrojenim primjenama, kada je potrebno vratiti skladne proporcije tijela, te istovremeno postići prirodan tonus kože.

Korekcija nosa (rinoplastika)

Estetska kirurgija, liječenjeKorekcija nosa predstavlja jedinstveni zahvat plastične kirurgije jer mijenja cjelokupni izgled našeg lica! Zadovoljstvo konačnim rezultatom operacije, čini nas sretnima prilikom svakog pogleda u zrcalo. Izgled nosa odmah je primjetan što svakako utječe i na naše samopouzdanje!

Treba istaknuti da nos predstavljan dio cjeline i da ga se kao takvog ne može promatrati odvojeno od ostatka lica tj. usana, čela i obraza. Operacije nosa upravo su iz tog razloga jedan od najvećih izazova plastično-rekonstruktivne kirurgije glave, a bogato iskustvo i manualna spretnost plastičnog kirurga garancija uspješno izvedenog zahvata!
Postoji cijeli niz operacijskih metoda kojima se korigiraju ne samo tzv. nosna grba, već i veličina nosa, nosna pregrada ili septum, izgled nosnica, asimetrija vrška nosa, ali i funkcionalne tegobe disanja.

Autologna kondicionirana plazma

Autologna kondicionirana plazma (ACP) – koncentrat trombocita i faktora rasta iz vaše krvi.Rasprostranjena metoda liječenja, koja svakim pridobiva sve veći broj korisnika među sportašima, kako rekreativnim tako i profesionalnim, ali i među ostalom populacijom.

Ukratko, trombociti su krvne stanice, odgovorne za zaustavljanje krvarenja, koje nakon postupka centrifugiranja krvi povećavaju koncentraciju tzv. faktora rasta.Upravo su faktori rasta odgovorni za procese cijeljenja našeg tkiva, njihova povećana koncentracija, ubrzava cijeljenje kod ozljeda tetiva, ligamenata, mišića, te znatno olakšava tegobe nastale uslijed artroze ili „starenja“ zgloba!

Potrebna je mala količina krvi, koja se nakon postupka centrifugiranja aplicira u ozlijeđeno područje.Uglavnom se cijeli postupak ponavlja 4-6 puta, u razmacima od sedam dana. Metoda je visoko učinkovita i potpuno neškodljiva.

Pogledajte naš informativni video o Autolognoj kondicioniranoj plazmi ili PRP

Partner ustanove, suradnici

bez-boli-fizioterapija-zlatko-kercel
Suradnici i ustanove - Kazalište komedija Zagreb